Mijn aanpak

Ervaar je dagelijks te veel stress, lukt het je niet om te ontspannen, zit je niet goed in je vel, heb je burn-out gerelateerde klachten, ben je burn-out en weet je niet goed hoe je hier mee om moet gaan en lukt het je niet jouw situatie zelf te veranderen? Of heb je een levensvraag waarover je graag eens in gesprek wilt? Dan kan ik je verder helpen.

Als mental coach/stress & burn out coach begeleid ik mensen bij het vinden van hun oplossing voor de problemen waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen en waar zij zelf niet uitkomen.


Bij mij geen “one size fits all” maar maatwerk. Een persoonlijke benadering en directe aanpak staan centraal in mijn manier van coaching. Want jij bent uniek als persoon. Jouw coaching wordt afgestemd op jou en jouw situatie. Wanneer je al burn-out bent, zorgen we eerst dat jij in je herstelfase komt. Dit doen we door een combinatie van rust en activiteiten in jouw leven te brengen.

Als masseur kan ik massagetechnieken toepassen om te ontspannen, in je lijf te komen, bij je gevoel te komen, op te laden.

Als stress en burn-out coach kan ik je helpen op zoek te gaan naar de oorzaken van jouw aanhoudende spanning en stress en kunnen we samen onderzoeken hoe jij jouw stress kunt reduceren.
Als mental coach kan ik jou helpen bewust te worden van jouw gedachtepatronen, die aan de hand van je gedrag en problemen zichtbaar worden. Patronen die jou belemmeren gaan we samen vervangen door nieuwe helpende gedachten en gedragingen.

Door gesprekken en oefeningen krijg je inzicht in jouw stressbronnen en jouw manier van handelen waardoor je in staat zult zijn om dingen anders aan te gaan pakken. Ter voorkoming van verdere lichamelijke en geestelijke problemen of een (volgende) burn-out. En ter bevordering van jouw kracht en ontspanning in je leven. Je zult beter kunnen functioneren, met meer persoonlijke effectiviteit, zowel privé als zakelijk.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen, vul dan hier het contactformulier in of neem contact op via 06-54631969 voor een intakegesprek.