Naast coaching in mijn praktijk geef ik ook individuele communicatie en management trainingen. Deze trainingen zijn allemaal gericht op persoonlijke groei. Daarom zitten er bij iedere training ook 2 coachingssessies inbegrepen.

De reden dat ik individuele trainingen geef, is omdat iedere persoon anders is en iedereen dus andere skills heeft. De trainingen zijn daarom geen dertien-in-een-dozijn-trainingen, maar op maat gemaakte trainingen die aansluiten bij jou als persoon.

Tijdens de het eerste coachingssessie, ongeveer 2 weken voor de training, kijken we samen welke skills al ontwikkeld zijn en waar er nog verbetering en groei te behalen is. Hier zal de training dan ook volledig op af worden gestemd.

Het tweede gesprek volgt ca. twee weken na de training. We evalueren dan welke resultaten er tot dan toe bereikt zijn en waar jij eventueel nog tegenaan loopt. 

Hoe mensen de training / coaching ervaren hebben...

Ik heb 3 dagen persoonlijke training van Henk gehad. De training was ook echt persoonlijk en door zijn manier van trainen heb ik het als erg leerzaam ervaren. Henk heeft goed geluisterd en geëvalueerd waar ik mezelf zou willen en kunnen verbeteren met deze training en daar de training op aangepast. Ik doe nu een stuk zelfverzekerder mijn werk door de extra tips en tricks die Henk mij heeft geleerd.
Robert