Werk jij samen met mij aan jouw herstel?

* Heb je veel last van je stress?

Je hebt veel onrust in je lijf en geeft jezelf geen momenten van rust. Je hebt het altijd maar druk….. Want je moet nog zoveel doen en het moet vooral goed gebeuren

* Slaap je onrustig of slecht?

Je bent veel wakker en piekert over van alles en nog wat. Je kunt je gedachten niet stoppen. Dan val je bijna in slaap en dan schiet je weer iets te binnen

* Zit je niet lekker in je vel?

Je merkt dat je een kort lontje hebt en weet niet waar dit door komt. Wél weet je dat er maar ‘iets’ hoeft te gebeuren en je ontploft.
Of je weet het wel maar je kunt of durft er met niemand over praten…..

Wil je iets los laten.... Dan zul je het eerst vast moeten pakken

Wat is mijn coach aanpak?


Bij mij geen ‘one size fits all’ maar maatwerk. Een persoonlijke benadering en directe aanpak staan centraal in mijn manier van coaching. Daarom is de juiste aanpak voor jou afhankelijk van de vraag waarmee jij bij mij komt. Want als persoon ben jij uniek. Ervaar jij veel en vaak stress of heb je behoefte aan mental coaching voor een andere levensvraag? De coaching wordt afgestemd op jou. Jouw situatie, jouw energielevel en jouw kunnen.

Wanneer jij kiest voor stress of burn-out coaching hanteer ik de 6 stappen methode.

is ervoor zorgen dat jij in je herstelfase komt. Dit doen we door een combinatie van rust en activiteiten in jouw leven te brengen. Hierdoor ben jij in staat om jouw ‘batterij’ weer op te laden.

Bewustwording. Wat is er voorafgaand aan je (bijna) burn-out gebeurd waardoor jij je klachten hebt gekregen? Door terug te kijken creëren we bewustwording die ook voor rust zorgt. We gaan op zoek naar jouw triggers waardoor jij in je (bijna) burn-out terecht bent gekomen. Als coach help ik jou bewust te worden van je gedrag en jouw gedachtepatronen. Patronen die je belemmeren, gaan we samen vervangen door nieuwe helpende gedachten en gedragingen.

Naast jouw persoonlijke triggers bekijken we ook je omgeving. Waar krijg jij energie van en waarvan juist niet. Met andere woorden: waar mag je meer aandacht aan gaan geven en waar mag je afscheid van gaan nemen!?

Tijdens het 6-stappenplan doen we verschillende praktische oefeningen afgestemd op jouw situatie. Dit om je nóg meer inzicht te geven in het hoe en waarom van je (bijna) burn-out en een (bijna) burn-out in de toekomst te voorkomen.

Grenzen stellen. Hierover gaan we het tijdens de coaching intensief hebben. Jouw ‘grenzeloosheid heeft er immers (mede) voor gezorgd dat je in de (bijna) burn-out bent terecht gekomen.

Borging. Alles waar we aan gewerkt hebben tijdens de coaching is nieuw voor je. Dit gedrag moet ‘inslijten in je dagelijkse leven. Dit heeft tijd nodig. Daarom sluiten we het 6-stappenplan af met een borgingstraject.

Jouw resultaat

Na het coachingstraject heb je inzicht in jouw stressbronnen en jouw manier van handelen. Daardoor ben je in staat om dingen anders aan te gaan pakken. Dit ter voorkoming van lichamelijke en geestelijke problemen of een (volgende) burn-out. En ter bevordering van jouw kracht en ontspanning in je leven. Je zult beter kunnen functioneren, met meer persoonlijke effectiviteit, zowel privé als zakelijk.

Trainingen

Ervaar jij in je werk of privé dat er vaak discussies ontstaan, of dat je vaak niet begrepen wordt? Word jij vaak niet gehoord en gezien? Of ben jij manager of leidinggevende binnen een organisatie en vind je het moeilijk om medewerkers aan te spreken of beslissingen te nemen? Naast coaching geef ik ook trainingen welke allemaal als doel hebben jou sterker te maken. 

De grootste kracht die een mens heeft, is de kracht om te kiezen.......

Wat kan ik voor jou doen?

Naar aanleiding van de vraag waarmee jij bij mij komt, bepalen we hoe de wind staat en welk pad we samen gaan lopen, om jou weer terug in je kracht te zetten. Doeltreffend, met soms een lach en soms een traan gaan we samen voor het optimale resultaat. Jij bepaalt het tempo, maar één ding is zeker. Aan het eind van de coaching sta jij weer krachtig en vol energie in het leven. 

Intake

€ 75,-

De kosten van het intakegesprek worden in mindering gebracht wanneer je een coachtraject bij mij afsluit.


    ♦ 
Maximaal 45 minuten  

    ♦  Live, via Skype of via telefoon 

     Kennismaking

     Inventariseren wat jouw coachvraag is 

     ♦ Een inschatting maken van het aantal sessies

 

Kosten per consult

Vanaf € 110,-

In mijn praktijk werk ik met coachpakketten. De reden hiervan is dat één gesprek niet doeltreffend is om gestelde doelen te behalen.  


      ♦  Ca. 60 minuten per consult

      ♦  Live of via Skype / Zoom

      ♦ Werken aan jouw coachvraag

      ♦  Jou weer in je kracht zetten

      ♦ Praktische handvatten om mee te werken in de praktijk

 

Kom in beweging, zet je eerste stap en neem contact met mij op.

Samen gaan we de stappen nemen om jou in je kracht te zetten, op jouw tempo en op een manier die bij jou past

 

Enkele veel gestelde vragen

In mijn praktijk werk ik alleen met coachingspakketten. Ervaring wijst uit dat één coachingsgesprek vaak niet afdoende is. Tevens kan ik coachingpakketten voordeliger aanbieden. Wanneer je kiest voor coaching bij HBM Coaching & Training sluit je een pakket af welke je voorafgaand aan het coachingstraject voldoet.

Heb je niet de financiële middelen om een pakket in één keer te voldoen, bestaat de mogelijkheid voor gespreide betaling. Samen kijken we wat voor jou haalbaar is.

Er zijn verzekeringen die de kosten voor coaching dekken. Dit zit niet in het basispakket maar in sommige aanvullende pakketten. Neem hiervoor contact op met je verzekeraar.

Voor particulieren is de coaching inclusief de BTW. als ‘scholingskosten’ aftrekbaar voor de belasting. Een voorwaarde is dat de coaching gericht is op het vinden van een nieuwe baan of het functioneren in je baan. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

Vraag bij je werkgever of deze een ontwikkelbudget beschikbaar heeft voor personeelsontwikkeling. Als werknemer kan je hier mogelijk aanspraak op maken en dit besteden aan coaching of een training. Vraag je werkgever of deze wil investeren in jouw groei of ré-integratie.

Het antwoord hierop is nee. Betaald de werkgever de coaching hanteer ik andere tarieven. Deze tarieven zal ik in een samenwerkingsvoorstel naar de werkgever sturen. 

Voor zelfstandig ondernemers zijn de kostden van coaching en scholing aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten. Wilt u graag advies over hoe u dit het beste kunt doen? Neem contact op met uw accountant, boekhouder of belastingadviseur.