Werk jij samen met mij aan jouw herstel?

* Heb je veel last van je stress?

Je hebt veel onrust in je lijf en geeft jezelf geen momenten van rust. Je hebt het altijd maar druk….. Want je moet nog zoveel doen en het moet vooral goed gebeuren

* Slaap je onrustig of slecht?

Je bent veel wakker en piekert over van alles en nog wat. Je kunt je gedachten niet stoppen. Dan val je bijna in slaap en dan schiet je weer iets te binnen

* Zit je niet lekker in je vel?

Je merkt dat je een kort lontje hebt en weet niet waar dit door komt. Wél weet je dat er maar ‘iets’ hoeft te gebeuren en je ontploft.
Of je weet het wel maar je kunt of durft er met niemand over praten…..

Wat kan ik voor jou doen?

Afhankelijk van de vraag waarmee jij bij mij komt, bepalen we hoe de wind staat en welk pad we samen gaan lopen, om jou weer terug in je kracht te zetten. Doeltreffend, met soms een lach en soms een traan gaan we samen voor het optimale resultaat. Jij bepaalt het tempo, maar één ding is zeker. Aan het eind van de coaching sta jij weer krachtig en vol energie in het leven. 

Wil je iets los laten.... Dan zul je het eerst vast moeten pakken

Wat is mijn coach aanpak?


Bij mij geen ‘one size fits all’ maar maatwerk. Een persoonlijke benadering en directe aanpak staan centraal in mijn manier van coaching. Daarom is de juiste aanpak voor jou afhankelijk van de vraag waarmee jij bij mij komt. Want als persoon ben jij uniek. Ervaar jij veel en vaak stress of heb je behoefte aan mental coaching voor een andere levensvraag? De coaching wordt afgestemd op jou. Jouw situatie, jouw energielevel en jouw kunnen.

Je hebt een burn-out.... en nu!?

Je hebt een burn-out en nu? Je bent moe, opgebrand en teleurstelling, angst en paniek ontstaan. Want je hebt wellicht verhalen gehoord dat je na een burn-out nooit meer de oude wordt. En dit gevoel heb je zelf ook. Je bent moe en hebt geen energie meer. De rek is er volledig uit en je hebt geen idee hoe je het aan moet pakken om weer de oude te worden.

Wees gerust. Het is immers niet de bedoeling dat je weer de oude wordt. Het is de bedoeling dat je een nieuwe, sterkere en betere versie van jezelf gaat worden.
Je rekent  definitief af met je burn-out en zorgt er voor dat dit je nooit meer overkomt. Dat is waarom je kiest voor HBM coaching.

Geen ‘excuses’ meer en overleven. Maar krachtig in het leven staan. Je grenzen zien, herkennen en erkennen. Jezelf echt leren kennen en leren luisteren naar je gevoel. Durven kiezen en durven om jezelf centraal te zetten.

Wanneer jij kiest voor stress of burn-out coaching hanteer ik de 4 stappen methode.

Eerst gaan we zorgen dat jij in je herstelfase komt. Dit is belangrijk voor je herstelproces. Dit doen we door een combinatie van rust en activiteiten in jouw leven te brengen door middel van een vast dagprogramma. Hierdoor ben jij in staat om jouw ‘batterij’ weer op te laden.

Bewustwording. Wat is er voorafgaand aan je (bijna) burn-out gebeurd waardoor jij je klachten hebt gekregen? Door terug te kijken creëren we bewustwording die ook voor rust zorgt. We gaan op zoek naar jouw triggers waardoor je (bijna) burn-out bent geraakt en bekijken we je omgeving. Als coach help ik jou bewust te worden van je gedrag en jouw gedachtepatronen. Patronen die je belemmeren, gaan we samen vervangen door nieuwe helpende gedachten en gedragingen. 

Tijdens het 4-stappenplan doen we verschillende praktische oefeningen afgestemd op jouw situatie. Dit geeft je inzicht in het hoe en waarom van je (bijna) burn-out en zorgt ervoor dat jij nooit meer in een burn-out terecht komt.
Een belangrijk onderdeel van deze stap is het stellen van grenzen. Door jouw grenzeloosheid ben je tenslotte in je burn-out terecht gekomen. 

Borging. Alles waar we aan gewerkt hebben tijdens de coaching is nieuw voor je. Dit gedrag moet ‘inslijten in je dagelijkse leven. Dit heeft tijd nodig. Daarom sluiten we het 4-stappenplan af met een borgingstraject.

Tijdens de borgingsperiode zien we elkaar  ongeveer één keer per maand. Tijdens deze sessies monitoren we hoe het gaat en of je hetgeen je geleerd hebt tijdens de coaching nog steeds in de praktijk doet. Zo nodig hebben we hier dan de mogelijkheid om nog bij te stellen. 

Jouw resultaat

Na het coachingstraject heb je inzicht in jouw stressbronnen en jouw manier van handelen. Daardoor ben je in staat om dingen anders aan te gaan pakken. Dit ter voorkoming van lichamelijke en geestelijke problemen of een (volgende) burn-out. En ter bevordering van jouw kracht en ontspanning in je leven. Je zult beter kunnen functioneren, met meer persoonlijke effectiviteit, zowel privé als zakelijk.

Trainingen

Ervaar jij in je werk of privé dat er vaak discussies ontstaan, of dat je vaak niet begrepen wordt? Word jij vaak niet gehoord en gezien? Of ben jij manager of leidinggevende binnen een organisatie en vind je het moeilijk om medewerkers aan te spreken of beslissingen te nemen? Naast coaching geef ik ook trainingen welke allemaal als doel hebben jou sterker te maken. 

De grootste kracht die een mens heeft, is de kracht om  te kiezen.......

De kosten voor coaching.

Intake

€ 75,-

De kosten van het intakegesprek worden in mindering gebracht wanneer je een coachtraject bij mij afsluit.


    ♦ 
Maximaal 45 minuten  

    ♦  Live, via Skype of via telefoon 

     Kennismaking

     Inventariseren wat jouw coachvraag is 

     ♦ Een inschatting maken van het aantal sessies

 

Kosten per consult

Vanaf € 110,-

In mijn praktijk werk ik uitsluitend met coachpakketten.  


      ♦  Ca. 60 minuten per consult

      ♦  Live of via Skype / Zoom

      ♦ Werken aan jouw coachvraag

      ♦  Jou weer in je kracht zetten

      ♦ Praktische handvatten om mee te werken in de
         praktijk

Kom in beweging en zet vandaag nog je eerste stap.

Samen gaan we de stappen zetten om jou in je kracht te zetten.

Neem vandaag nog contact op voor het maken van een afspraak.

Klik op onderstaande button
klik hier

Enkele veel gestelde vragen

In mijn praktijk werk ik alleen met coachingspakketten. Ervaring wijst uit dat één coachingsgesprek vaak niet afdoende is. Tevens kan ik coachingpakketten voordeliger aanbieden. Wanneer je kiest voor coaching bij HBM Coaching & Training sluit je een pakket af welke je voorafgaand aan het coachingstraject voldoet.

Heb je niet de financiële middelen om een pakket in één keer te voldoen, bestaat de mogelijkheid voor gespreide betaling. Samen kijken we wat voor jou haalbaar is.

Er zijn verzekeringen die de kosten voor coaching dekken. Dit zit niet in het basispakket maar in sommige aanvullende pakketten. Neem hiervoor contact op met je verzekeraar.

Voor particulieren is de coaching inclusief de BTW. als ‘scholingskosten’ aftrekbaar voor de belasting. Een voorwaarde is dat de coaching gericht is op het vinden van een nieuwe baan of het functioneren in je baan. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.

Vraag bij je werkgever of deze een ontwikkelbudget beschikbaar heeft voor personeelsontwikkeling. Als werknemer kan je hier mogelijk aanspraak op maken en dit besteden aan coaching of een training. Vraag je werkgever of deze wil investeren in jouw groei of ré-integratie.

Het antwoord hierop is nee. Betaald de werkgever de coaching hanteer ik andere tarieven. Deze tarieven zal ik in een samenwerkingsvoorstel naar de werkgever sturen. 

Voor zelfstandig ondernemers zijn de kostden van coaching en scholing aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten. Wilt u graag advies over hoe u dit het beste kunt doen? Neem contact op met uw accountant, boekhouder of belastingadviseur.