Skip to main content
Heart

We werken aan gemoedrust. Een staat van rust en ontspanning, zodat je je kunt blijven focussen op een leven waar je energie van krijgt.

Body

Leven in een staat van kracht. Je voelt je sterk en zelfverzekerd. Je gaat de toekomst tegemoet met een heldere visie en duidelijke doelen. 

Mind

Je ervaart rust, maakt de juiste keuzes en de valkuilen van vroeger zijn niet meer. Je bent een beter en sterker persoon dan je ooit was.

Hoe kan ik je helpen?

Ik help je snel vinden wat je zoekt!
Beantwoord deze drie simpele vragen!


Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Wil je persoonlijk advies? Bel me op 06-54631969 of vul het contactformulier in.

Wat is coaching?

Als mens ontwikkelen we ons continue. Vaak in de goede richting, maar soms staan we stil of ontdekken we op de harde manier dat we de verkeerde kant opgaan. Als coach help ik je te achterhalen wat jou stopt of zelfs terugdringt in je eigen groeiproces.

Waarom een coach?

Een coach kies je bewust. Omdat je meer wilt doen of bereiken dan je momenteel kunt. Dat komt voor als je in een moeilijke periode van je leven zit of als je zelf niet de stappen kunt maken die je voor ogen hebt. Een coach kan je helpen om de juiste stappen te zetten en deze vanuit je eigen kracht te nemen. Zodat je niet alleen op de korte termijn je voordeel haalt, maar in de toekomst niet meer tegen dezelfde blokkades aanloopt.

Wil je onderstaande ook ervaren?

Misschien ben je niet op zoek naar alle genoemde punten, maar elk punt hieronder is de moeite waard om je voor in te zetten omdat het je leven kan veranderen!

 1. Rust

  Alleen al het feit dat je echt werkt aan je vraagstuk geeft rust. Je komt tot jezelf doordat je met een coach je problemen kunt bespreken en achterlaten.

 2. Helderheid
  Een coach stelt je de juiste vragen waardoor je de kans krijgt om de kern van je vraagstuk onder ogen te komen. Weg met ruis en afleiding.
 3. Je eigen richting

  Een coach helpt je je eigen gedachten te ordenen en zorgt ervoor dat je onderscheid maakt tussen wat wel en niet belangrijk is. Of je nu vanuit een dal start of vanuit een stabiele tijd in je leven.

 4. Vermijding van uitstelgedrag

  Het klinkt misschien confronterend, maar soms moet en wil je verder. Toch houden we onszelf vaak tegen. Een coach helpt je je eigen blokkades te overwinnen, zodat je wel verder komt.

 5. Vertrouwen en mindset
  Een coach werkt niet alleen met jou aan de symptomen. Je werkt aan jezelf. Je leert jezelf beter kennen, vertrouwen en een positieve en/of winnende mindset te creëren
 6. Blijvende groei

  Een goede coach werkt met jou aan de kern. Dit stelt jou in staat om niet alleen nu, maar ook in een later stadium je eigen blokkades te omzeilen en te blijven groeien.

Hetzelfde blijven doen, geeft dezelfde resultaten
Een coach helpt je om door je eigen plafond te breken!

Wat haal je uit onze coachingsessies?

Tijdens onze sessies gaan we eerst kijken welke struikelblokken je nu in de weg zitten. Het kan zijn dat je uit een dal wilt komen, maar net zo goed dat je vanuit een stabielere positie op zoek bent naar groei. Welke zoektocht jij ook uit hebt, we gaan vanuit de symptomen terug naar de kern. En vanuit daar leer je jezelf kennen, jezelf te respecteren en jezelf te ontwikkelen. Je wordt er altijd een beter en sterker mens van!

Coaching in Woerden

HBM coaching werkt vanuit haar eigen praktijkruimte te Woerden, in de provincie Utrecht. De praktijkruimte voelt ontspannen en warm aan. De stad Woerden ligt centraal in Nederland en is middels eigen- of openbaar vervoer goed bereikbaar. Er is parkeerruimte aanwezig voor het pand. Het station is op een kleine tien minuten loopafstand.

Kom je langs of wil je mij eerst leren kennen?