Skip to main content

Zakelijke communicatie en management trainingen

Training gaat niet per se om het aanleren van nieuwe skills. Het gaat ook om het afleren van je eigen remmingen. Dit maakt de trainingen van HBM coaching bijzonder.

Training gaat niet per se om het aanleren van nieuwe skills. Het gaat ook om het afleren van je eigen remmingen. Dit maakt de trainingen van HBM coaching bijzonder.

Waarom een training van HBM Coaching

Ik begin door een stap terug te nemen. Mijn passie ligt in het beter en sterker maken van mensen. Vanuit dit beginsel werk ik met mensen aan hun vermogen om vanuit zichzelf te groeien, bijvoorbeeld door blokkades op te heffen en hun eigen grenzen te verkennen.

Een training van HBM coaching gaat gepaard met het aanleren van nieuwe skills, kennisnemen van nieuwe theorieën en het aanleren van de juiste mindset. Ik put veel vanuit mijn eigen kennis en ervaringen in het zakenleven, waar ik de gewenste inzichten en lessen heb opgedaan om echt effectieve trainingen te bieden.

De combinatie van bovenstaande maakt mijn trainingen effectief. Ik geef je een toolset mee om beter te worden en de handvatten om de verkregen toolset effectief in te zetten. Want uiteindelijk moet jij het waarmaken.

Wil je persoonlijk advies? Bel me op 06-54631969 of vul het contactformulier in.

Individuele communicatie en management trainingen

Ik geef voornamelijk individuele trainingen die zijn gericht op persoonlijke groei. Dat geeft ons de kans om in te zoomen op waar jij echt profijt van hebt. Welke skills bezit jij en tegen welke struikelblokken loop je aan.  Elke training die ik geef is daardoor echt uniek en afgestemd op het individu. Pure winst dus.

Wil je excelleren in zakelijke communicatie?
Ik leer hoe je effectief communiceert!

Hoe gaan we te werk?

Omdat het individuele, op maat gemaakte trainingen zijn ga je leren waar je op dat moment het meest behoefte hebt.
Wat dit precies is zullen we pas zien als we met elkaar in gesprek zijn. Uiteraard nemnem we jouw wensen als uitgangspunt.

We volgen de volgende stappen in het proces

1. Intake

Wie ben je en wat kan je?

Een training van mij richt zich specifiek op jou. In mijn training gaan we na wie je bent en wat je kunt. Als we dat inzichtelijk hebben, dan weten we ook wat je nog niet kunt. Er is altijd een reden waarom jij iets nog niet kunt of doet. Dat is soms simpel te verklaren als ervaring of kennis, maar soms heeft dat diepere oorzaken.

2. Training

Werken aan je leerpunten

De inzichten vanuit de intake staan centraal. Je krijgt praktische tips en tools die je helpen om de gestelde leerpunten aan te pakken. Daarnaast kijken we naar je eigen blokkades en waarom deze zijn ontstaan. Deze gecombineerde aanpak is effectief omdat we niet alleen de theorie en praktijk aanpakken, maar ook de mens die aan de basis van dit alles staat. Jij.  

3. Evaluatie

Welke groei heb je ervaren
Aan de hand van onze trainings- en coachingsessies ben je gegroeid, maar tot waar en welke leerpunten staan nu nog open. We maken samen de groei en de openstaande leerpunten inzichtelijk aan de hand van een evaluatiegesprek. Je gaat weg met een goed begrip van waar je staat. Dat alleen al is winst.

Recensie van Robert

Client zakelijke training

Ik heb 3 dagen persoonlijke training van Henk gehad. De training was ook echt persoonlijk en door zijn manier van trainen heb ik het als erg leerzaam ervaren. Henk heeft goed geluisterd en geëvalueerd waar ik mezelf zou willen en kunnen verbeteren met deze training en daar de training op aangepast. Ik doe nu een stuk zelfverzekerder mijn werk door de extra tips en tricks die Henk mij heeft geleerd.

Een zakelijk training van HBM Coaching aanvragen?

Neem contact op. Ik vertel je graag meer over wat ik kan betekenen als trainer/coach voor jou of jouw personeel