Skip to main content

Afvallen met een virtuele maagband

Wil je afvallen, maar is een andere levensstijl niet afdoende? Dan is de virtuele maagband een risicovrije oplossing voor jou.

Geen operatie, maar een geplaatste overtuiging van een maagverkleining. Hetzelfde effect, maar veel minder ingrijpend dus!

Wil je afvallen, maar is een andere levensstijl niet afdoende? Dan is de virtuele maagband een risicovrije oplossing voor jou.

Geen operatie, maar een geplaatste overtuiging van een maagverkleining. Hetzelfde effect, maar veel minder ingrijpend dus!

Plaatsen van de virtuele maagband

Een overtuiging in plaats van een medische ingreep

De virtuele maagband die onder hypnose geplaatst wordt is in feite niets meer dan een overtuiging in je onderbewustzijn van een maagverkleining. Geen medische ingreep dus, maar we triggeren het brein om eerder dat signaal te geven dat je vol zit. Je stopt dus sneller met innemen van een teveel aan calorieën.

Het plaatsen van een virtuele maagband is voor mensen met een BMI van meer dan dertig. Daarnaast werken we gelijktijdig aan het aanpassen van je levensstijl. Doen we dit niet, dan zal langzaam het effect van de maagband verdwijnen. Gebeuren beide overtuigingen, het plaatsen van de virtuele maagband en het idee van een gezonde levensstijl goed, dan versterken ze elkaars effect. Je valt op een gezonde manier af en bent in staat om je aangepaste levensstijl te hanteren!

Wil je persoonlijk advies? Bel me op 06-54631969 of vul het contactformulier in.

Hoe gaan we te werk?

Hypnose is het aanspreken van het onderbewustzijn. In vier sessies spreken we je onderbewustzijn aan op je levensstijl en we plaatsen de virtuele maagband. Na een succesvolle plaatsing merk je gelijk verschil. Je wilt minder eten en je krijgt eerder een signaal om te stoppen.

Na de vier sessies houden we maandelijks contact. We bespreken de voortgang en zorgen ervoor dat je op de ingeslagen weg blijft. Zo houden we het doel scherp en help ik je om het doel te bereiken!

Visie

Wat is jouw kijk op afvallen? Wat is er goed aan en wat is er zo moeilijk aan? 

Mindset

Focus op waarom je wilt afvallen. We spreken je onbewustzijn aan.

Plaatsing

We plaatsen onder hypnose de virtuele maagband.

Controle

Maandelijks houden we contact en werken we naar het einddoel!

Een fysiek probleem, een mentale oorzaak
Afvallen gaat niet zozeer over eten, maar om het mentale aspect

Ben jij klaar voor verandering?

Je hebt mijn pagina gelezen? Dan weet ik zeker dat er niets is wat jou kan tegenhouden om nu deze stap te zetten! Ga geen redenen verzinnen om het niet te doen, maar doe het! Neem vrijblijvend contact me op en laten we het over resultaten hebben.