Skip to main content

Wil je gezond afvallen?

De grootste uitdaging tijdens afvallen is de mentale weerbaarheid. Jezelf ervan overtuigen en daadwerkelijk een verandering inzetten in je eetpatroon.

Hypnose helpt je juist bij die uitdaging. Het mentale aspect waar het merendeel zich laat verleiden. Laat mij je helpen om juist dat moeilijkste aspect van afvallen makkelijker te maken!

De grootste uitdaging tijdens afvallen is de mentale weerbaarheid. Jezelf ervan overtuigen en daadwerkelijk een verandering inzetten in je eetpatroon.

Hypnose helpt je juist bij die uitdaging. Het mentale aspect waar het merendeel zich laat verleiden. Laat mij je helpen om juist dat moeilijkste aspect van afvallen makkelijker te maken!

Afvallen met overtuiging!

Kies de manier die je nodig hebt.

Klaar met onhaalbare diëten? Wil je jezelf niet meer teleurstellen omdat het je niet of maar moeilijk lukt om de resultaten te behalen die je voor ogen hebt? Laat mij je helpen.

Hypnotherapie biedt twee mogelijkheden om je te helpen afvallen.

Ten eerste kan middels hypnose de overtuiging geplaatst worden dat jij een persoon bent met een gezonde levensstijl. Als jij die overtuiging hebt overgenomen, dan volgt je gedrag automatisch die overtuiging.

Ten tweede is er de mogelijkheid op een virtuele maagband. Geen medische ingreep dus, maar we triggeren je brein om tegen je te zeggen dat je eerder vol zit. Daardoor stop je eerder met de inname en neem je minder calorieën op. Bijkomend behandelpunt is je leefstijl om de maagband blijvend effectief te maken.

Wil je persoonlijk advies? Bel me op 06-54631969 of vul het contactformulier in.

Hoe gaan we te werk?

Hypnose is het aanspreken van het onderbewustzijn. Om dat effectief te doen gaan we ontdekken hoe jij tegen afvallen aankijkt. Wat zijn de voordelen en wat zijn de nadelen. Waarom wil je afvallen? Met andere woorden: wil jij echt afvallen en wat wil je ermee bereiken? Met die informatie gaan we het onderbewustzijn aanspreken en overtuigen van wat jij eigenlijk op een bewust niveau al vindt.

Gebaseerd op je BMI en je persoonlijke wensen kiezen we de optie die het beste bij je past. Uiteraard adviseer ik je bij het maken van de juiste keuze. Een virtuele maagband adviseer ik alleen bij een BMI van 30 of hoger.

Virtuele maagband

Onder hypnose plaatsen we een virtuele maagband. Dat klinkt misschien heftig. We doen niets meer dan jezelf overtuigen dat je maag niet meer zoveel eten kan verwerken. Je krijgt sneller een signaaltje vanuit je hersenen dat je vol zit. Je gaat minder eten. Dat is goed voor de korte termijn. Je neemt minder calorieën op. En op termijn krimpt je maag daadwerkelijk weer. Lichaam en geest zitten weer echt op één lijn.

Visie

Wat is jouw kijk op afvallen? Wat is er goed aan en wat is er zo moeilijk aan? 

Mindset

Focus op waarom je wilt afvallen. We spreken je onbewustzijn aan.

Oplossing

We plaatsen onder hypnose de juiste overtuiging of de virtuele maagband.

Succes

Vanuit je gekozen oplossing lukt het je om te stoppen. Gefeliciteerd!

Wil je weten of het voor jou werkt?

Maak gratis een vrijblijvende afspraak met mij om de mogelijkheden en kansen te bespreken.
Ik beantwoord graag je vragen en geef je eerlijk advies.

Een fysiek probleem, een mentale oorzaak
Afvallen gaat niet zozeer over eten, maar om het mentale aspect

Ben jij klaar voor verandering?

Je hebt mijn pagina gelezen? Dan weet ik zeker dat er niets is wat jou kan tegenhouden om nu deze stap te zetten! Ga geen redenen verzinnen om het niet te doen, maar doe het! Neem vrijblijvend contact me op en laten we het over resultaten hebben.