Skip to main content

Wil je meer zelfvertrouwen?

Weinig zelfvertrouwen heeft meer impact dan je denkt. Het gaat verder dan sociale contacten. Het houdt je tegen op alle vlakken in je leven. En waarom? 

We hebben allemaal onze eigen talenten, passies en dromen. Ga meer van jezelf houden en gun jezelf succes, dat verdien je!

Weinig zelfvertrouwen heeft meer impact dan je denkt. Het gaat verder dan sociale contacten. Het houdt je tegen op alle vlakken in je leven. En waarom? 

We hebben allemaal onze eigen talenten, passies en dromen. Ga meer van jezelf houden en gun jezelf succes, dat verdien je!

Meer zelfvertrouwen krijgen

Wat is zelfvertrouwen eigenlijk? In feite niet meer dan het vertrouwen in eigen kunnen. Op alle gebieden. Zonder dat vertrouwen is het moeilijk om je volle potentieel te bereiken en dus veel moeilijker om geluk na te streven. 

Er zijn een aantal aspecten die te maken hebben met zelfvertrouwen. 

  1. Je manier van doen
  2. De manier waarop je leeft
  3. De liefde voor jezelf

Door deze drie punten te ontwikkelen en met elkaar in verbinding te stellen, ontwikkel je meer zelfvertrouwen.

Wil je persoonlijk advies? Bel me op 06-54631969 of vul het contactformulier in.

Aspecten van zelfvertrouwen

De mate van zelftrouwen wisselt per persoon en per moment. Als mens zijn we gevoelig voor ervaringen (successen en falen), kritiek en onze eigen opvattingen en zelfbeoordeling. Hoe we hiermee omgaan heeft invloed op ons zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen wordt dus bepaald aan de hand van externe- en interne invloeden.

Hoe kom je over op de buitenwereld?

Hoe reageren mensen op jouw gedrag?

Hoe gedraag je je bij andere mensen. Je gedrag wordt gevoed door hoe je je voelt, maar je kunt hier ook bewust mee omgaan. "Fake it till you make it" is een bekende techniek die veel mensen gebruiken om vanuit uiterlijke gedragingen, innerlijke overtuiging te realiseren. Een open houding, hoofd omhoog, mensen aankijken tijdens een gesprek, werken met lichaamstaal. Allemaal voorbeelden om te laten zien aan anderen dat je je prettig en zelfverzekerd voelt. Studies wijzen uit dat mensen heel veel meer reageren op de manier waarop je iets zegt, dan op de daadwerkelijke woorden die je uitspreekt.

Hoe ga je om met persoonlijke ervaringen

Waar stel je jezelf aan bloot?

Wat doe jij in je dagelijkse leven? Focus jij je alleen op je krachten? Ben je altijd druk om ook je mindere talenten te ontwikkelen? Of wissel je dit af in je leven?

Wat je doet in je leven komt met successen en falen. Succes geeft vertrouwen. Falen geeft geen vertrouwen, maar hoe je daar mee omgaat is belangrijk.

Het is belangrijk om een gezonde verhouding tussen succes en falen te ervaren. Succes geeft vertrouwen en falen helpt je om te groeien, zolang falen inspireert en leerzaam blijft.

Heb je ook genoeg liefde voor jezelf?

Welk beeld heb je van jezelf?

Hoe je je ontwikkelt op vroege leeftijd heeft invloed op je zelfvertrouwen.

Liefde vanuit je gezin geeft een gevoel van waarde. Je leert met mensen omgaan, met tegenslagen en met successsen. Je leert je uit te spreken en neemt een plaats in in de samenleving.

Weinig liefde in het gezin, gepest worden of slechte ervaringen kunnen ervoor zorgen dat je ontwijkgedrag laat zien. Je stopt jezelf te ontwikkelen (successen te ervaren) omdat je bang bent om te falen. Omdat je te weinig zelfvertrouwen hebt. 

Haal meer uit je jezelf en het leven!
Ik geef je het vertrouwen om te groeien als persoon.

Door hypnose meer zelfvertrouwen

Hypnose is het aanspreken van het onbewustzijn. Om dat effectief te doen gaan we eerst ontdekken waarom jouw zelfvertrouwen een deuk heeft opgelopen. Slechte ervaringen, moeilijke jeugd of andere oorzaken die ervoor zorgen dat jij weinig in jezelf gelooft. En dat is jammer, want je loopt een hoop mis daardoor.

Oorzaak

Waarom denk jij dat je weinig zelfvertrouwen hebt?

Mindset

Zijn jouw gedachten rationeel of gevormd door angst? Wat betekent dat?

Succes

We overwinnen angst en stellen je in staat om successen te boeken. Je zelfvertrouwen groeit!

Ben jij klaar voor meer successen in je leven?

Successen worden behaalt door te doen. Laat dit dan de de eerste stap zijn die je doet om een leven met meer successen te realiseren. Houd jezelf niet langer meer tegen. Je doet het voor jezelf! Neem vrijblijvend contact op.