Skip to main content

Personal coaching

Je ziet of voelt je eigen "next level" maar toch is het een stap te ver? Waar je nu ook bent in je leven, personal coaching helpt je om dat "next level" te bereiken.

Je ervaart een slechte periode in je leven, er stoort iets in jezelf en je komt er zelf niet uit of vanaf. Je voelt dat je jezelf geen recht doet. Of je voelt gewoon dat je klaar bent voor een stap in je leven. Een personal coach helpt.

Je ziet of voelt je eigen "next level" maar toch is het een stap te ver? Waar je nu ook bent in je leven, personal coaching helpt je om dat "next level" te bereiken.

Je ervaart een slechte periode in je leven, er stoort iets in jezelf en je komt er zelf niet uit of vanaf. Je voelt dat je jezelf geen recht doet. Of je voelt gewoon dat je klaar bent voor een stap in je leven. Een personal coach helpt.

Het gevecht met jezelf

Een uitspraak van Sun Tzu om over na te denken

Wie de vijand kent en zichzelf zal in honderd veldslagen niet in gevaar zijn; Wie de vijand niet kent maar zichzelf wel, zal soms winnen en soms verliezen; Wie de vijand niet kent en zichzelf niet, zal iedere slag in gevaar zijn.

Waarom is dit relevant?
Als personal coach help ik je om jezelf (wat je doet) en jouw "vijand" (waarom je dat doet) te leren kennen. De uitvoerende- (bewuste) en de besturende (onbewuste) versie van jezelf. We gaan naar de kern van wie je bent. Welke afwegingen maak je en waarop baseer je die? Wat drijft je en wat stopt je. We gaan werken om de uitvoerende en besturende versie van jezelf op één lijn te krijgen. En dan hoef je het resultaat van honderden 'veldslagen' niet meer te vrezen!

Wil je persoonlijk advies? Bel me op 06-54631969 of vul het contactformulier in.

Kan personal coaching jou helpen?

Stel jezelf de eerlijke vraag waarom je nu op deze pagina aan het kijken bent. Waarschijnlijk omdat je het gevoel hebt stil te staan. Op een plek waar je echt niet wilt zijn, of omdat je denkt dat je ergens een stap kunt maken, maar zelf niet (snel genoeg) verder komt.

Waar je ook bent, je wilt meer. Terug de positiviteit in en/of meer voldoening en resultaten behalen. Omdat je weet dat er meer inzit dan dit. Als dit je gevoel is, dan kan een personal coach je verder helpen. Want wat jouw doelen ook zijn, het feit dat je nu "vast" zit, heeft een reden. En die zit vaak dieper dan je denkt.

Beter worden dan wie we nu zijn
We zijn allemaal "opgebouwd" door de ervaringen in ons leven. Die vorming, elk laagje, heeft een bepaalde invloed op wie we zijn. Als personal coach help ik je om de verschillende lagen van jezelf te ontdekken, te begrijpen en er gebruik van te maken. En als dat lukt, dan ben je niet meer de persoon die je eerst was, maar beter dan die persoon. Als dat is wat je wilt, dan is personal coaching iets voor jou!

Wat bied ik?

Zelfkennis

Leer jezelf op een dieper niveau kennen. Wie ben je en wat wil je nu eigenlijk bereiken?

Targets

Welke drempels wil jij overwinnen om je doel te bereiken? En waarom zijn deze drempels er?

Groei

Vanuit je eigen kracht en zelfkennis overwin je je eigen drempels en ervaar je groei als mens.

Ben ik de coach voor jou?

Jij bent uniek. Ik ben uniek. Als we echt iets willen bereiken moet mijn manier van coachen passen bij de manier waarop jij gecoacht wilt worden. Meestal zit dat wel goed. Jij wilt misschien toch eerst meer weten over wie ik ben, wat ik doe en hoe ik dat doe. Dat begrijp ik, dus help ik je graag meer te weten te komen over mij. 

Welk potentieel laat jij op dit moment onbenut?

We maken van jou de persoon die je wilt zijn! 

Recensie van Lieke

Client personal coaching

Wat fijn om alles te kunnen zeggen wat je denkt, vinden en voelen, zonder dat daar een oordeel aan hangt. Henk laat je zijn, voelen, ervaren, ventileren en reflecteren. Hij stelt de juiste vragen en laat mij andere inzichten inzien en coacht mij, daar waar nodig is. Dit doet Henk met heel veel respect, rust, ruimte en voelt goed aan wat ik nodig heb. Henk noem ik mijn wijze uil, mijn gids en mijn spiegel.

Recensie van Wim

Client personal coaching

Henk prikkelde in zijn manier van vragen om te leren jezelf te ontdekken. Hij kon mij door zijn kwaliteiten in het coachen, confronteren met mijn oude gedrag en daar inzicht in bieden. Het was en blijft een mooie ontdekkingsreis:)

Ik ben je dankbaar voor deze life change!

Veelgestelde vragen over personal coaching

Ik voel me goed. Is personal coaching dan nodig?

Personal coaching is goed voor iedereen. Het gaat erom dat jij als mens altijd kunt groeien. En ik weet zeker dat dat kan, omdat er altijd zaken zijn waar je aan kunt werken en kunt verbeteren!

Ik loop altijd tegen dezelfde problemen aan.

Dat is herkenbaar voor velen. Een terugkerend issue waar je je bewust van bent geworden, maar niet weet waarom het een issue blijft. Om daar achter te komen moeten we terug naar de kern. Als we weten van waaruit je gedrag ontstaan is, dan weten we wat we kunnen aanpakken. Personal coaching draait niet alleen om gedrag en trucs, maar heel erg om vanuit de kern te groeien als mens.

Hoe lang duurt een personal coachingstraject?

Een personal coachingstraject begint met een intake en het stellen van doelen. Afhankelijk van je persoonlijke doelen bepalen we het aantal sessies. Gemiddeld duurt een personal coachingtraject vijf sessies.

Vanaf volgende week ga ik het anders doen!

Herkenbaar en een goed voornemen. Maar moeilijker dan je denkt. Ik moedig je aan om goed te reflecteren en te groeien als mens. Soms heb je alleen net iets meer nodig dan goede wil. Je moet terug naar de kern om je gedrag te snappen, aan te pakken en te kunnen borgen. Daar help ik je bij als personal coach.

Wil je mij als coach?

Of liever gezegd. Wil je aan jezelf werken en er sterker en beter van worden?

Ik help je graag, maar laten we elkaar eerst leren kennen. Dan weet jij of ik de persoon ben die jou in je kracht kan zetten. Neem contact met mij op of bekijk mijn tarieven pagina voor meer informatie.